spacer
spacer search

www.nancydesign.com - Uw goudsmid uit Zoetermeer
Shop voor goud en zilveren sieraden

Search
spacer
webdesign

Wilt u een eigen website, Nancydesign kan dit voor u verzorgen. Voor de internetondernemer.

Lees verder...
 
hoofdmenu
Begin
Zoeken
Portfolio
Catalogus
Cursussen
Contact / mail
Links
Egels
 

Geboorte- en gedenk sieraden Nancydesign

U kunt hier terecht voor ontwerp en vervaardiging van allerlei soorten sieraden. Waaronder bijvoorbeeld gouden of zilveren trouwringen, zegelringen, colliers, en oorsieraden. Zegelringen zijn een specialiteit van Nancydesign. Zegelringen gaan vaak  generaties mee, en houden dierbare herinneringen levend.

Een aantal sieraden zijn te bestellen via de online winkel. Vanwege de stijgende goudprijs zijn er tijdelijk geen prijzen te zien bij de sieraden, u kunt altijd vrijblijvend voor de prijs bellen of e-mailen

Ook kunt u hier terecht voor reparaties of aanpassing van bestaande sieraden.
zomer_LB_1a.jpg
Parelfeest Nancydesign
Stijlvolle parels Nancydesign
Malagiet ballen Nancydesign
Religieuze sieraden Nancydesign

Nancy is enthousiast over haar vak, en wil graag kennis en  inzicht over dit ambacht verspreiden.

Daarom geeft zij ook cursussen en workshops over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op het vak van edelsmid.

Relief trouwringen Nancydesign
Wij zijn ook gespecialiseerd in zegelringen. De zegelring is een ring met een vlakke steen waarin een wapen of monogram gegraveerd kan worden. Deze gravure kan geheel naar uw wensen worden uitgevoerd. Een aantal zegelringen is direct via onze webshop te bestellen. Deze zegelringen worden op maat voor u gemaakt in ons eigen atelier. En voor de gravures werken wij samen met de beste specialisten. Ook kunt u terecht voor vrijblijvend telefonisch advies, of kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk advies of om bijvoorbeeld de maat voor uw ring op te nemen.
Zelgelring George / Daniel NancydesignU vindt op onze webwinkel tevens gedenk- en geboorte sieraden. Wij maken alles in eigen atelier, daarom kunt u speciale sieraden op uw specifieke wensen laten maken. Nancydesign heeft geen winkel, en werkt dankzij internet met een aantrekkelijke prijsstelling, zodat u ook in deze tijden kunt blijven genieten van al het moois op deze wereld.

 
 
spacer

 
© 2019 www.nancydesign.com - Uw goudsmid uit Zoetermeer
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.
spacer